Skip to main content

Wie ben ik

Ik zal me voorstellen. Ik ben Leonie de Bruijn, de persoon achter La Fontaîne de Santé.

Ik ben iemand die geïnteresseerd is in haar medemens. Het is mijn streven om bij te kunnen dragen aan het welzijn van een ander. Mijn achtergrond als A-verpleegkundige komt daarbij goed van pas.

Na mijn studie A-verpleegkunde heb ik de Opleiding tot Gipsverbandmeester gedaan en werkte ik met veel plezier op de gipskamer. Ik trouwde en we kregen 2 dochters. Na de geboorte van de jongste volgde ik mijn hart en begon ik in 2003 met de vierjarige beroepsopleiding voor reflexzonetherapie aan de HAN in Den Haag. Ik kon het bijleren niet laten en in 2011 slaagde ik voor de opleiding SiVAS Polsdiagnostiek van Sanopharm.

Aangezien ik graag weer bijleer, volgde ik de cursus NLP Practitioner en daarna de NLP Master. Beiden heb ik succesvol afgerond.

In 2017 voltooide ik de vierjarige post-HBO opleiding TBR (TotalBodyReflex). Dit is een zachte manuele therapie die de condities voor het lichaam schept, waardoor het zichzelf kan herstellen. Alles binnen de grenzen van het lichaam, wat het op dat moment aankan. Momenteel ben ik docent bij de opleiding TotalBodyReflex. Dit doe ik naast mijn praktijk. Voor meer informatie www.totalbodyreflex.com

In 2018 ben ik geslaagd voor de 1-jarige opleiding Chinfood. Dit is de Chinese visie op voeding welke gebruikt kan worden om in optimale conditie te blijven of als ondersteuning bij klachten. Ook om af te vallen is dit in te zetten. In mijn praktijk zie ik zeer verrassende resultaten als cliënten hun voeding aanpassen.

Naast de studies volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen om me steeds verder te ontwikkelen.

Ik voldoe aan de CPION-eindtermen, daar ik de medische basiskennis succesvol heb afgerond.